Zandweg 103
3454 JZ De Meern
030 666 1726

Ik heet u van harte welkom bij Bistro “Grill & Stoof”!

Vanaf september 2014 zijn we ons meer en meer gaan toeleggen op gerechten die van de grill komen en gerechten die urenlang op een laag vuurtje garen. Vanaf 1 januari 2016 hebben we de naam daarom maar aangepast en er Grill & Stoof van gemaakt zodat die weer beter aansluit met onze gerechten.

Waarom? Omdat het een manier van koken is die mij erg aanspreekt en die garant staat voor smaakvolle gerechten. Ook is het een manier van koken die u steeds minder zult aantreffen, het kost namelijk erg veel tijd en dat lijkt een steeds schaarser goed te worden. Ik neem die tijd graag voor mijn gerechten en ik hoop u daarmee een maaltijd voor te kunnen zetten waarvan u denkt....mmmm, net als vroeger!

Uiteraard hebben we van al onze gerechten precies in beeld welke ingrediënten er gebruikt zijn. Zo kunnen we, daar waar mogelijk, het gerecht aanpassen mocht u voor sommige producten een allergie hebben. Laat het ons weten en we gaan proberen het voor u op te lossen.

Ik hoop dat u een gezellige en smaakvolle avond beleeft, als er iets (maakt niet uit wat) niet naar u zin is, meld het aan onze bedienende brigade en wij lossen het voor u op!
Chef-kok & uw gastvrouw

klik hier voor de acties!

Inschrijven voor nieuwsbrief
>>>